Kuvagalleria 2016-2107

Hauskoja tapahtumia on Pionissa ollut koko vuoden 2017. Yksi jännittävimmistä oli ” Yliluonnollisten  kokemusten ilta”, (kuva alla) joka järjestettiin Pioni-Pirtillä. Halloweenhengessä kahviteltiin ja keskusteltiin kummituksista ja muista henkiolioista.  Valaistus ja koristelu oli “lepakoineen” huikean nautinnollinen.  Tapahtuman juonsi toimittaja Aulikki Järvinen-Nummi (kuvassa noitahatussa keskellä). Lisää tapahtumia ja monenlaisia retkiä on tulossa! Seuraa ilmoittelua.

Kävimme syksyllä 2017 Humppilassa retkellä, tsekattiin monta kiinnostavaa alueen kulttuurikohdetta. Urpolan kartano pihapiireineen ihastutti. Toki ostoksiakin ehdittiin alueella tehdä j atultiin Urjalan Makeistukun kautta kotiin! Toimittaja Aulikki Järvinen kertoili alueen historiasta ja luotsasi matkaa bussiemäntänä. Lisää reissuja, hihkui iloinen väki.

 

 

Armas Kulttuurifestivaali oli syksyllä 2017 . Siihen liittyen järjestettiin joulukorttipaja, levyraati ja taidenäyttely (kuvassa alla avajaiset meneillään).

Kihniön omaishoitajat olivat syksyllä 2017 vierailulla Tampereella ja PIONISSA. Päivä alkoi puheenjohtaja Aarre Alasen tervetuliaispuheella ja aamulahvilla Pioni-Pirtillä. Sitten lähdettiin “tampereenkiäliselle pussikiarrokselle”. Nähtiin kasvavaa ja kehittyvää Tamperetta, ratikkatyömaat, Vuorekset, Hervannat ja Pispalat, keskustan katuja unohtamatta. Lounasta nautittiin Pyynikillä ” 4 Vuodenaikaa” – ravintolassa ja Finlaysonilla tehtiin kiertokäynti ja ihailtiin Miina Äkkijyrkän peltilehmää… lopuksi kotiinviemisiä löytyi Tallipihan suklaapuodista. Tampereen historiaa kertoi toimittaja Aulikki Järvinen-Nummi  ja katujen rakennustilanteesta liikennetoimittaja Arto Grönroos. Ja kaikilla oli niin mukavaa! Kuvat: Aulikki Järvinen-Nummi (c), alla:

 

  Parkanon Käenkoskella 10.6. “Rantakoivun alla”

Rantakoivun alla 19.6. 2017 – kesäjuhlan tunnelmia

Pioni ry:n viestintävastaava, toimittaja Aulikki Järvinen-Nummi juonsi tapahtuman.

PIONIN puheenjohtaja Aarre Aarne Alanen piti tervetuliaispuheen,  Viihdekuoro “Stemmaava Satahäme” -kuoro ( koostui Sata-Hämeen kokoonpanosta Stemmaajien kera)  esiintyi kuoronjohtaja Markku Olavi Huhtalan johdolla,  Haitaria soitteli Reino Kasittula ja saksofonia Leo Lassy. Tikkakisa oli suosittu.

Pertti Lahti tarkkaili (alla) tikkakisan tuloksia.

Kai vielä muistat rantakoivun vihreän, kauniin niin? Siitä kauan on aikaa niin, koivun alla kun istuttiin…
Toimittaja Aulikki Järvinen-Nummi haastattelee haitaristi Reino Kasittulaa Parkanon Käenkosken Suurlavalla kesällä 2017
Musiikkihetki Leo Lassy, saksofoni, Aulikki Järvinen-Nummi, laulu, Reino Kasittula, hanuri. Parkanon Käenkosken suurlavalla 10.6. 2017

Yllä:  Juhlapuheen piti kansanedustaja Leena Rauhala. Parkanon Käenkosken juhlasalissa notkuvat pitopöydät  olivat juhlaväen mieleen.

 

Alla:

Muisto 29.6.retkeltä  Virtain Perinnekylään

Pionin joulukahvio 19.12.2016

 

Pionin musiikkikahvio 6.6.2016

 

 

 

Vierailu Perhekoti Muistolaan 8.6.2016

Villivihannesretki 2.6.2016