Pioni-puodista lämpöä ja väriä talveen

Pirkanmaan Omaishoitajat ry:n toimistolla palvelee Pioni-puoti, josta löytyy käsin tehtyjä tuotteita kodin kaunistukseksi sekä hyötykäyttöön. Tervetuloa tutustumaan toimistollemme Pioni-puodin monenkirjaviin tuotteisiin!

Kaikki Pioni-puodin tuotteet ovat jäsenten tai vapaaehtoisten tekemiä, paikallisia ja laadukkaita. Puodista löytyy monenlaista mukavaa sekä itselle kotiin, tuliaisiksi tai vaikka lahjaksi. Tule tutustumaan ihaniin käsitöihin ja tekemään hyviä ja erittäin edullisia löytöjä! Valikoimassa on myös Pioni-tuotteita, kuten lippalakkeja ja T-paitoja.

Voit myös kutoa sukkia, lapasia tms. meille myytäväksi. Lankojen puuttuessa voit tulla hakemaan niitä toimistoltamme. Tuotteitamme myydään myös messuilla ja myyjäisissä, joihin osallistumme.

Pioni-puoti löytyy Pirkanmaan omaishoitajat ry:n toimistolta osoitteesta Tammelan Puistokatu 26 – 28. Puoti palvelee toimiston aukioloaikoina maanantaina, torstaina ja perjantaina klo 10:00 – 14:00. Kuitenkin jos näet, että toimistolla on väkeä muinakin päivinä, niin soita rohkeasti ovikelloa ja joku tulee avaamaan oven. Maksuvälineinä Pioni-puodilla käy vain käteinen. Pioni-puodista saatavat tuotot käytetään lyhentämättömänä Pirkanmaan omaishoitajat ry:n toiminnan tukemiseen.         

HUOM! Meiltä myös adressit edullisesti hintaan 13,-

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!