Rantakoivun alla -kesäjuhla 10.6. 2017 Parkanon Käenkoskella

RANTAKOIVUN ALLA -kesäjuhlaan 10.6. 2017 osallistui lähes 250 henkilöä Parkanon Käenkoskella.  Ruoka oli kertakaikkisen herkullista, koski väreili sinisenä, poutapilvet leijailivat taivaalla ja yhteisen  Pioniperheemme tunnelma oli käsinkosketeltavan aurinkoinen ja kotoisa! Kaikki viihtyivät erinomaisesti. Alla kuvia tunnelmasta.

Lämpimän sään suosiessa kuultiin Aarre Alasen tervetuliaispuhe

 

Stemmaava Satahäme -kuoro lauloi mm. kappaleet Romanssi, Muistan sua Elaine ja Minun Suomeni.

Kuoron johtajana ansioitui Markku Olavi Huhtala. Aplodit olivat valtaisat!

Sosiaalineuvos Leena Rauhalan  juhlapuhe oli koskettava. Hän muisteli mm. aikaansa äitinsä omaishoitajana.

Leo Lassy (vas.) ja Reino Kasittula (oik.) soittelivat instrumenttejaan ja iloista henkeä tapahtumaan luotsannut juontaja, toimittaja KM Aulikki Järvinen-Nummi ( ylh. keskellä) sai yleisön innostumaan jopa liikuntaleikkiin musiikin tahdissa a la Aira Samulin.

Pertti Lahti (yllä tikkataulun kimpussa)  ja Leo Levanen ( kuvassa harmaassa puvussa vasemmalla) isännöivät onnistuneesti pihan kilpailuja. Raija Hietasarka vastaanotti vieraita  lämmöllä kera työharjoittelija Onni Palviaisen, joka myös valokuvasi tapahtumia. Hannele Jokela läheisineen myi vauhdikkaasti arpoja Pioni ry:n toiminnan tukemiseksi. Leikkimieliset pelitapahtumat olisivat jatkuneet pidempäänkin, mutta iltapäivä oli jo pitkällä ja bussit jo odottivat matkalaisia kotiinpäin.

Arpajaispalkinnot houkuttivat väkeä kuin hunaja mehiläisiä.

Käenkosken suvista tunnelmaa ja lintujen laulua sekä laineiden liplatusta ei yksikään musiikkiesitys pystynyt voittamaan.