Kihniön Omaishoitajat Tampereella

Kihniöläiset Omaishoitajat  piipahtivat päiväretkellä Tampereella. Ohjelmassa oli aluksi aamukahvittelua Pioni-Pirtillä, jossa puheenjohtaja Aarre Alanen toivotti kaikki sydämellisesti tervetulleiksi. Voileivät, hedelmät, tuoremehu ja aamukahvi maistuivat herkullisille.  Sitten lähdettiin bussilla kiertelemään Tamperetta laajasti. Käytiin mm. Hervannassa, Vuoreksessa ja pitkin poikin Pispalaa. Kun tuli lounasaika, käytiin 4 Vuodenaikaa -ravintolassa lounaalla ja taas jatkettiin matkaa. Aamupäivällä oppaana oli mukana ”Tampereen Enska” eli liikennekouluttaja ja toimittaja Arto Grönroos, joka selvitti ratikkatyömaita ja muita Tampereen liikennejärjestelyjä. Ihmeteltäväähän riitti. Iltapäivän aikana  toimittaja ja viestintävastaava Aulikki Järvinen-Nummi juonsi kierrosta eteenpäin ja päästiin näkemään Tampereen kaupungin hienoimpia nähtävyyksiä ja kuulemaan arkkitehtuurista ja kulttuurista sekä uusista rakennussuunnitelmista. – ”Kyllä Tampere kehittyy ja kasvaa”, ihmettelivät kihniöläiset. Monelle oli tuttujakin paikkoja esillä, mutta paljon ennen näkemätöntä uuttakin koettiin ja nähtiin. Iltapäivällä tuore, vastaleivottu pulla ja iloiset Pionilaiset olivat ryhmää vastassa Pioni-pirtillä. Onnistuneen kierroksen ja kahvittelujen  jälkeen ryhmä palasi iloisena kotiin. Pirteä 92-vuotias herrakin sanoi, että ”todella virkisti”, ja aavisteli samalla , että kun Aulikki niin kiinnitteli tuon tuostakin hänen turvavöitään, että ”mahtoi olla tekosyy, että likka pääsi halaamaan”! 🙂 Katsohan kuviamme!  MIKÄ IHANA SYYSPÄIVÄ. Kiitos kihniöläiset visiitistä!  (Copyright: Aulikki Järvinen-Nummi)

Piipahdus Tallipihan suklaapuodissa ja Kahvittelua Pionissa

 

Piipahdettiin Finlaysonilla ja nähtiin mm. Miina Äkkihyrkän taideteos Peltilehmä